Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Početnici u profesionalnom životu

Praksa ili Prvi posao

Za mlade koji traže prvi posao, odabir pravog radnog mjesta može biti odlučujući faktor za dalji uspjeh u karijeri. Zato je važno odabrati poslodavca koji nudi mogućnost razvoja, učenja i sticanja novih znanja.

U tom smislu, Đurić je preduzeće koja se trudi da svojim zaposlenicima pruži najbolje uslove za rad i razvoj. Posebno je značajno što naše preduzeće maturantima nudi programe za obuku za buduće trgovce. Takođe, studenti i apsolventi mogu računati na najkvalitetniju praksu u okviru savremenog LDC-a ili kroz rad u samoj upravi.

Ova praksa omogućava mladim ljudima da steknu praktično iskustvo i da se upoznaju s radom u stvarnom poslovnom okruženju. To može biti od velike koristi za njihovu dalju karijeru, jer se tako upoznaju s različitim aspektima poslovanja i stiču vještine koje su ključne za uspjeh u bilo kojoj industriji.

Uz to, prijava za ovaj program može biti i odlična prilika za povezivanje sa zaposlenicima u preduzeću, što može dovesti do novih poznanstava, preporuka za posao i drugih prilika za napredovanje u karijeri.

Ukratko, programi za obuku i praksu u Đuriću mogu biti sjajna prilika za mlade koji traže posao da steknu iskustvo i razviju vještine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri. Stoga, ukoliko tražite prvi posao ili želite da se usavršite u oblasti trgovine, Đurić bi mogao biti pravi izbor za vas.

Prijavi se već danas

Kod nas, u Đuriću, maturanti mogu da preuzmu važne zadatke u poslovanju i da sami odrede životni pravac. Maturantima nudimo programe u kojima mogu da imaju uvid u naše preduzeće i da se obuče za buduće trgovce. Pored toga, studentima ili apsolventima pružamo najkvalitetniju praksu u okviru savremenog LDC ili kroz rad u samoj upravi.

Prijavite se već danas i kroz praksu obezbijedite sebi sutra posao.