Ovo je 17. supermarket u lancu Đurić, koji, za sada, posluje u više od 10 opština i gradova Srpske.

“Đurić supermarketi su modernog dizajna koji omogućavaju uštedu vremena i novca. Na prodajnom prostoru od oko 900 metara kvadratnih kupcima se nudi širok asortiman proizvoda, svježe meso od domacih uzgajivača, svježe pecivo lokalnih pekara, uvijek svježe voće i povrće domaćih uzgajivača, od ravne Semberije preko Lijevče polja i kršne Hercegovine, zatim, veliki izbor delikatesnih i mliječnih proizvoda, vrhunska alkoholna i bezalkoholna pića – domaćih i stranih brendova, sredstva za ličnu i kućnu hemiju.  Tu je, takođe,  posuđe, kućni tekstil i još mnogo proizvoda namijenjenih domaćinstvu“, kaže Željana Šajinović, PR Đurić supermarketa.

Ona dodaje da su naročito ponosni na svoje robne marke koje su odnedavno na tržištu.

“To su robne marke Da! Baš dobro i od skoro tu je i Gric&Gric, naši čipsevi. Sve imaju zajedničku nit – namijenjene su kupcima koji cijene kvalitet a i dalje bi rado uštedjeli svoj novac i mogu se pronaći samo u Đurić supermarketima”, napominje Šajinović

Radno vrijeme supermarketa na Starčevici je od 7 do 22 časa. Ljubazno osoblje Đurića i nedjeljom će uslužiti sve svoje kupce a radno vrijeme ce biti do 16 časova.

“Štedljive banjalučane u narednom periodu čekaju mnogobrojna iznenađenja, atraktivne cijene i akcije koje će trajati”, zaključila je Šajinović.