METALAC Program vjernosti

Drage domaćice, osvježite svoju kolekciju posuđa METALAC zahvaljujući vašim Đurić supermarketima. Skupljajte markice i ostvarite 50% popusta na Metalac posuđe u periodu od 20.10.2023 do 31.01.2024.

Na koji način funkcioniše lojaliti program?

Za svaki račun veći od 10KM dobijate jednu markicu, npr. za račun u vrijednosti od 20KM dobijate 2 markice, za ostvareni račun u vrijednosti od 50KM dobijate 5 markica i tako dalje. Markice se lijepe u posebne knjižice predviđene za to. Knjižice možete preuzeti na kasi u svakom Đurić supermarketu. Za svaki proizvod sa slike potrebno je da skupite tačno 5 markica i odabrani proizvod možete kupiti po sniženoj cijeni od čak -50%.

Svi proizvodi iz lojaliti programa se mogu kupiti i po redovnoj maloprodajnoj cijeni bez skupljanja markica.
Markice za skupljanje će se izdavati do 31.01.2024. u svakom našem supermarketu. Kupovina posuđa sa popustom od -50%, na osnovu sakupljenih markica moguća je do 29.02.2024. Praznici su već na pragu a ovo je idealan poklon, za svakoga.

Obradujte drage osobe METALAC posuđem.

Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće možete se obratiti našim kasirima ili pošaljite nam mejl ili poruku na društvenim mrežama. Rado ćemo Vam biti na usluzi.

Đurić, za sve nas!

Scroll to Top