Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Hello, DjuricMBB
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Karijera

Kako da postanete dio tima?

Ukoliko iz bilo kojeg razloga trenutna ponuda poslova ne odgovara Vašim interesovanjima,
budite slobodni, prijavite se putem inicijalne online prijave.

Kvalitetno

Kada je riječ o poslovnim postulatima, kvalitet je ono u čemu istrajavamo sve ove godine. Kvalitet u pogledu izbora asortimana roba, zaposlenih koji će krajnjim kupcima obezbijediti dobru uslugu ili dobar i kvalitetan pristup prilikom izbora poslovnog partnera. Zbog toga je kvalitet sinonim za Đurić. Takođe, koristimo visokokvalitetne materijale i opremu za svoje poslovanje kako bismo osigurali izvrsnu kvalitetu i trajnost naših proizvoda.

Čisto

U trgovini je čistoća od izuzetne važnosti. Sveobuhvatna je. Od čistoće prostorija u koje potrošači ulaze, preko urednih i čistih uniformi naših zaposlenih do čistoće svih površina – u prvom redu vitrina u/na kojima se nalazi hrana. Kroz sve ove godine, kupci su prepoznali naš trud i zalaganje da u svakom trenutku odgovorimo ovom izuzetno zahtjevnom zadatku i zato nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje već preko 25 godina.

Pregledno

Bilo da je u pitanju mjesečna nabavka namirnica ili kupovina svega dva artikla, naše poslovnice omogućavaju širinu i prostranstvo pri kupovini sa jasno i pregledno složenim policama. Osim toga, naše ljubazno i stručno osoblje uvijek je spremno pomoći i pružiti brze informacije o proizvodima i njihovom mjestu u marketu kako bi vaša kupovina bila što ugodnija i jednostavnija. Tu je i dobra radna atmosfera unutar poslovnog kadra i tim spreman da odgovori na sve.