Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Đurić kao poslodavac

Mi smo porodično preduzeće koje je na tržištu preko 20 godina. Naš rad zasnivamo na ponudi prehrambenih i neprehrabrenih proizvoda u deset gradova i opština Bosne i Hercegovine – u 18 poslovnica Djurića.
S godinama raste rastemo i otvaramo nova tržišta. Svaki dan trudimo se da budemo bolji, da osluškujemo želje i potrebe naših kupaca. Riječi naših kupaca: ”Čisto, uredno, nasmijano, kvalitetno, pristupačno” – ogromna su satisfakcija i motivacija za nas.
Našu porodicu čini više od 500 zaposlenih sa kojima zajedno gradimo povjerenje i koji su zaslužni za isporuku svakog proizvoda od samog procesa proizvodnje do same kupovine. Osobe koje su zaposlene u Đuriću krasi inovativnost, ambicioznost, kreativnost i s potpunim pravom možemo reći da je najveći adut naših zaposlenih znanje i vještina u obavljanju posla. Uvijek smo u potrazi za mladim kadrom koji želi raditi u stabilnom, perspektivnom preduzeću, u kolektivu koji je uvijek spreman za pomoć.

Trudimo se da za naše zaposlene obezbijedimo najkvalitetniju obuku i priliku za rast u kvalitetnom i profesionalnom okruženju. Istovremeno želimo postići zadovoljstvo zaposlenih a, iznad svih, krajnjih potrošača.
Konstantno ulažemo u inovativnost proizvoda, istraživanje potreba naših potrošača, odnosno tržišta.
Naši kupci su prepoznali kvalitet naših robnih marki (da!, Čista Navika, Baš dobro, Zdravo, Lenka, Gric&Gric) i naše poslovanje se i dalje razvija u tom smjeru.
Plan za budućnost je isporuka kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama u regionu, na obostrano zadovoljstvo naših kupaca, dobavljača i zaposlenih.
Ako ste osoba koja je željna novih znanja i željeli biste raditi u našem timu, ovdje možete pročitati detaljan opis svih radnih mjesta i upoznati se sa istim.

Vaš Đurić MBB tim.

Kliknite na vaše interesovanje da pročitate detaljnije o svakom radnom mjestu

Ukoliko iz bilo kojeg razloga trenutna ponuda poslova ne odgovara Vašim interesovanjima,
budite slobodni, prijavite se putem inicijalne online prijave.