Radnik u centrali Đurić

Đurić nudi akademcima i budućim vodećim snagama veliki broj zanimanja u našoj centrali u Doboju. Iz oblasti marketinga, proizvodnog menadžmenta, kontrolinga, komunikacija, finansija, mi rado prihvatamo ambiciozne i angažovane mlade ljude, koji, pored svog stručnog znanja, imaju i izraženo dobru komunikaciju, fleksibilnost, samostalnost u radu. U Đuriću se trudimo da svim našim zaposlenima obezbijedimo radnu okolinu koja je inspirativna, motivišuća i dinamična. Rad sa mladim ljudima nam omogućava da se oslanjamo na njihovu energiju, ideje i znanje kako bismo stvorili još bolji tim.

Dobre šanse za napredovanje su zagarantovane!

Imajte na umu da je tim sposobnih i motivisanih mladih ljudi u pozadini naših poslovnica garancija neometanog odvijanja svih procesa u supermarketima. Kolege iz različitih sektora u upravi strateški planiraju dalji razvoj i pružaju kompletnu podršku svim kolegama u našim marketima.

U okviru uprave, trenutno, radi naša nabavka, finansije, računovodstvo, knjigovodstvo, pravna služba, marketing, tim za ljudske resurse i IT sektor.

Scroll to Top