Radnik u sektoru održavanja

Kao zaposleni u sektoru održavanja, imate priliku da se uključite u vrlo važnu ulogu u našem poslovanju. Vaša sposobnost da otklonite sve kvarove u našim poslovnim objektima ili zgradi uprave je ključna za održavanje kontinuiranog i efikasnog poslovanja.

Mi u potpunosti razumijemo važnost uloge koju imate u našem timu, stoga pružamo obuku i podršku našim zaposlenima kako bi se osposobili da obavljaju svoj posao na najbolji način. Tokom prvih godinu dana, pružamo vam priliku da steknete znanja i vještine od starijih kolega, pripremajući vas za izvršavanje zadataka na terenu, kako samostalno, tako i kao dio tima.

Mi ne tražimo samo radnike koji su specijalizovani za jedan zadatak, već “multipraktike” koji su spremni da nauče nove poslove i konstantno unapređuju svoje veštine. Ulaganje u vaše obrazovanje i razvoj znanja ne samo da će vam pomoći da postanete stručnjak u poslu, već će vam omogućiti i da rastete zajedno sa našom kompanijom.

Vaša spremnost, sposobnost, želja za učenjem i iskustvo su ključni za uspjeh, a mi vam garantujemo odlična primanja i priliku da se pridružite našem timu. Zato, ako želite da radite u dinamičnom i podržavajućem okruženju, prijavite se i postanite dio Đurić porodice.

Scroll to Top