Kalkulant

U toku srednjoškolskog obrazovanja iz ekonomije isticao si se po preciznosti, tačnosti i urednosti? Odlično! Očekujemo te sa zadovoljstvom. Posao kalkulanta u Đurić supermarketima je uzbudljiv i svakoga dana dinamičan, drugačiji, ali sa sobom nosi i odgovornost.

Obavljajući poslove kalkulanta, trebalo bi da si sposoban za rad u timu, da dobro reaguješ na nepredviđene situacije koje uslovljavaju dodatni pritisak u poslu. Iznad svega, potrebno je da si savjestan u onome što radiš, jer čitav niz operacija, na kraju, završi u tvojim rukama. Pored izrade kalkulacija i faktura, sravnjenje i unos knjižnih odobrenja tvoji su svakodnevni radni zadaci. Kroz saradnju s timom, podrazumijeva se i saradnja sa računovodstvom i ostalim sektorima, jer ćeš ti voditi brigu o kontroli dokumentacije.

Navešćemo neke od radnih operacija svakog kalkulanta:

  • Sravnjenje i unos knjižnih odobrenja;
  • Poslovi vezani za robno materijalno knjigovodstvo;
  • Izrada i promjena cijena na nivou poslovnice;

Poželjna je završena srednja ekonomska škola. Takođe, podrazumijeva se da dobro poznaješ rad na računaru (Microsoft Office paket). Ukoliko te još karakterišu: komunikativnost, odgovornost, samostalnost, preciznost, onda si definitivno dobrodošao u naš tim.

Preferiraju se osobe sa srednjom ekonomskom školom, dobrim poznavanjem rada na računaru (Microsoft Office paket) i izraženim komunikacijskim, odgovornim, samostalnim i preciznim sposobnostima.

Đurić supermarketi nude mogućnost napredovanja i razvoja karijere, u zavisnosti od ambicija i znanja zaposlenog, te se u okviru firme pruža podrška za dalje usavršavanje i obuku.

Scroll to Top