Radnik u Logističko-Distributivnom centru

Radnici u Logističko – distributivnom centru od izuzetne su važnosti za firmu. Oni su garancija onoga što je za sve nas broj jedan – to je svakodnevno i blagovremeno obezbijediti robom sve naše poslovnice.

Posao skladištara je jedan od najvažnijih poslova u lancu snabdijevanja Đurić supermarketa. Naše kolege u logističko – distributivnom centru su odgovorne za isporuku robe u poslovnice i osiguravaju našim kupcima pune police, svaki dan. U zavisnosti od dijela posla, primat u radu su: tačan prijem robe od dobavljača, kontrola rokova pri ulazu robe, skladištenje robe, komisioniranje paleta i osiguravanje njihovog transporta.

Pri svakoj od ovih operacija tačnost i vođenje brige o najsitnijim detaljima su od velike važnosti da bi proces rada bio omogućen nesmetano, svaki dan.

Skladištar je neophodna karika u lancu snabdijevanja koji počinje sa našim dobavljačima, a završava se sa našim zadovoljnim kupcima.

Zanima te posao u modernom logističkom centru? Ako te odlikuju: timski duh, pouzdanost, urednost i volja za radom, onda je vrijeme da probaš nešto novo. Prijavi se i postani dio našeg tima!

Scroll to Top