Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Tačno prije 25 godina bio je naš prvi radni dan u Đurić supermarketu

100% Kvalitet
Posvećenost kupcima
Lokalna privreda
0+

Prodajnih objekata

0+

Zaposlenih

0+

Godina iskustva

0k

Redovnih kupaca

Trudimo se, svakodnevno, da istrajemo na kvalitetu,
Vaše povjerenje nam pokazuje da uspijevamo u tome.

Brinemo o zdravlju

Brinemo se o zdravlju naših kupaca stoga smo posvećeni pružanju najkvalitetnijih proizvoda koji će im pomoći da ostanu na putu prema optimalnom zdravlju. Naša trgovina je mjesto gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za balansiranu ishranu, jer vjerujemo da je pravilna ishrana osnova dugoročnog zdravlja.

Uvijek svježe

Naša posvećenost najvišim standardima kvaliteta i zadovoljstvu naših kupaca je ono što nas čini jedinstvenim. Nudimo vam širok asortiman proizvoda, od svježeg voća i povrća do pažljivo odabranih mesnih proizvoda i mliječnih proizvoda. Bez obzira tražite li osnovne namirnice za svakodnevne potrebe ili posebne delikatese za posebne prilike, mi smo ovdje da vas poslužimo.

Očuvanje okoliša

Aktivno radimo na identifikaciji i podršci proizvodima koji dolaze od dobavljača koji se pridržavaju održivih praksi u uzgoju, proizvodnji i preradi. Smanjujemo otpad i promovišemo recikliranje u našim operacijama. Naši kupci mogu računati na ekološki prihvatljive ambalaže i mogućnost recikliranja naših proizvoda. Podstičemo i podržavamo lokalne farmere i proizvođače, smanjujući tako emisije ugljen dioksida povezane s dugim transportom. Naše poslovnice koriste energetski učinkovitu rasvjetu i sisteme grijanja i hlađenja kako bismo smanjili emisiju ugljen dioksida.

Povjerenje kupaca

Povjerenje naših kupaca nas pokreće da se konstantno razvijamo i unaprijeđujemo kako bismo im pružili najbolje moguće iskustvo. Zajedno gradimo odnos temeljen na međusobnom poštovanju i povjerenju. Povjerenje naših kupaca je naša najveća nagrada.

Cijena i kvalitet. Đurić, za sve nas!

Nama je bitno

Želimo postići zadovoljstvo svakog potrošača koji zakorači u Đurić supermarket. Bitno nam je da je svaki kupac dočekan I ispraćen sa osmijehom na licu. Isto tako od velikog značaja su nam povratne informacije naših kupaca. I uvijek se trudimo ispratiti sve njihove želje. Naši kupci mogu na našem sajtu ispuniti potpuno anonimnu anketu I tako nam pomoći da budemo još bolji.

Zadovoljstvo kupaca

Osim što smo fokusirani na organizaciju, kvalitet i ljubaznost, u našim poslovnicama uvijek odiše pozitivna atmosfera. Trudimo se da stvorimo prijatno okruženje za kupce i da se osjećaju dobrodošlima kod nas. Želimo da našim kupcima pružimo najbolje moguće iskustvo kupovine.

Kvalitet prije svega

Redovno provjeravamo kvalitet svih proizvoda koje nudimo, kako bismo bili sigurni da su svježi i da ispunjavaju sve kriterijume kvaliteta. Pored toga, imamo stroge procedure za provjeru datuma isteka proizvoda, čime osiguravamo da naše police budu popunjene samo svježim proizvodima. Napomena. Ukoliko se desi da je kupac kupio artikle sa isteklim rokom ili oštećen aartikl u svakom momentu može vratiti proizvod bez računa, zamijeniti proizvod ili izvršiti povrat novca za isti.

Naši zaposleni su ključni faktor za uspješnost našeg poslovanja.

Naša posvećenost prema ljubaznosti i profesionalnosti je nešto što nas razlikuje od drugih, i što nas čini najboljim izborom za kupovinu.

Naši zaposleni su ljubazni, profesionalni i obučeni za pružanje vrhunske usluge kupcima

Svaki član našeg tima prolazi kroz obuku koja uključuje sve aspekte poslovanja, od organizacije proizvoda na policama, preko savjetovanja kupaca i rješavanja pritužbi, do korištenja kase i ostalih poslovnih procesa. Također, stalno radimo na unapređenju njihovih znanja i vještina, kako bismo uvijek bili upoznati sa novim proizvodima, trendovima i potrebama kupaca.

0+

Zaposlenih

Postani dio tima
Prijavi se za posao

Tražimo motivisane ljude koji su spremni raditi u timu, imaju pozitivan stav i žele usavršavati svoje vještine u prodaji i usluživanju kupaca. Nudimo priliku za rad u modernim i dobro organizovanim poslovnim prostorima, kao i stalnu obuku i podršku u razvoju vaših karijernih ciljeva.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u našem preduzeću, aplicirajte za otvorene pozicije ili nas kontaktirajte za dodatne informacije. Postanite dio našeg Đurić tima i pridružite se najboljoj ekipi u maloprodaji!

Đurić SUPERMARKET

Podrška domaćim proizvođačima

Misli globalno djeluj lokalno. Naši supermarketi imaju priliku predstaviti raznoliku ponudu domaćih proizvoda na svojim policama. To uključuje svježe voće i povrće iz lokalnih poljoprivrednika I mliječne proizvode od porodičnih domaćinstava. Direktno sarađujemo s lokalnim poljoprivrednicima i uzgajivačima kako bi osigurali svježe i kvalitetne domaće proizvode. Ova bliska saradnja nam omogućava da pratimo sezonsku dostupnost proizvoda i da ih plasiramo u svoje police kada su najsvježiji i najkvalitetniji. Time osiguravamo da potrošači imaju pristup svježim lokalnim namirnicama te da poljoprivrednici dobiju poštena plaćanja za svoj trud. Cilj nam je I jačanje lokalne ekonomije te uticaj na zajednicu I budućnost naše zemlje.Trenutno poslujemo sa 50 lokalnih proizvođača.

Đurić SUPERMARKET

Distributivno-Logistički Centar Đurić

Distributivno-logistički centar Đurić ima ključnu ulogu u osiguravanju brze i efikasne dostave, skladištenja i upravljanju robom, što za rezultat ima zadovoljstvo kupaca i uspješno poslovanje. Centar ima velike skladišne prostore s visokim kapacitetom, visokokvalitetne regale i opremu za manipulaciju teretom. Takođe, posjeduje napredne tehnološke sisteme za upravljanje zalihama, praćenje robe i optimizaciju rute dostave. Zahvaljujući svojoj lokaciji i dobroj povezanosti sa prometnim mrežama, distributivno-logistički centar Đurić omogućuje brzu i efikasnu dostavu robe na odredišta širom regije.

Ponudi svoj proizvod
u našem marketu

Podržavamo domaće

Avansko plaćanje

Organski otkup