Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Kalkulant

U toku srednjoškolskog obrazovanja iz ekonomije isticao si se po preciznosti, tačnosti i urednosti? Odlično! Očekujemo te sa zadovoljstvom. Posao kalkulanta u Đurić supermarketima je uzbudljiv i svakoga dana dinamičan, drugačiji, ali sa sobom nosi i odgovornost.

Obavljajući poslove kalkulanta, trebalo bi da si sposoban za rad u timu, da dobro reaguješ na nepredviđene situacije koje uslovljavaju dodatni pritisak u poslu. Iznad svega, potrebno je da si savjestan u onome što radiš. Jer, čitav niz operacija, na kraju, završi u tvojim rukama. Pored izrade kalkulacija i faktura, sravnjenje i unos knjižnih odobrenja tvoji su svakodnevni radni zadaci. Kroz saradnju s timom, podrazumijeva se i saradnja sa računovodstvom i ostalim sektorima, jer ćeš ti voditi brigu o kontroli dokumentacije. 

Navešćemo neke od radnih operacija svakog kalkulanta:

  1. Sravnjenje i unos knjižnih odobrenja;
  2. Poslovi vezani za robno materijalno knjigovodstvo;
  3. Izrada i promjena cijena na nivou poslovnice;

Neki od postulata u ovom poslu su isti, decenijama, ali se svakodnevno uvode noviteti, pa bi bilo logično da si otvorena osoba, spremna za nova znanja, kontinuiranu edukaciju i usavršavanje koje ćemo ti obazbijediti na najbolji mogući način.

Idealno bi bilo da si zavšrio srednju školu ekonomskog smjera. Takođe, podrazumijeva se da dobro poznaješ rad na računaru (Microsoft Office paket). Ukoliko te još karakterišu: komunikativnost, odgovornost, samostalnost, preciznost, onda si definitivno dobrodošao u naš tim!

Koje su osnovne kvalifikacije potrebne za rad na poziciji kalkulanta?

Preferiraju se osobe sa srednjom ekonomskom školom, dobrim poznavanjem rada na računaru (Microsoft Office paket) i izraženim komunikacijskim, odgovornim, samostalnim i preciznim sposobnostima.

Koji su izgledi za napredovanje nakon rada na poziciji kalkulanta?

Đurić supermarketi nude mogućnost napredovanja i razvoja karijere, u zavisnosti od ambicija i znanja zaposlenog, te se u okviru firme pruža podrška za dalje usavršavanje i obuku.