Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Lenka - nova robna marka

Dobro došli u svijet Lenka proizvoda!

Ovo je nova robna marka, nastala kao spoj prirode i vrijednih ruku domaćih farmera. Da bi obezbijedili kontinuirano kvalitetne proizvode, mi, u Đuriću, odabrali smo partnere koji godinama pažljivo rade i stvaraju sa velikom posvećenošću i umijećem a po tradicionalnoj recepturi, svoje proizvode.

Mljekara MI99 iz Gradačca puni ambalažu, tako da možemo reći da tamo i nastaje naša Lenka. Zašto je izbor pao na baš ovu mljekaru? Jer smo se uvjerili da preuzimaju kvalitetno mlijeko kod provjereno dobrih domaćina, širom zemlje. Svjesni smo da je važno šta pijemo, šta jedemo, pa, zbog toga, brinemo i o lancu koji podrazumijeva pakovanje, odnosno punjenje, do trenutka distribucije.

Dakle, sve je strogo kontrolisano. Na ovaj način zaokružili smo lokalni način snabdijevanja:

  1. Otkup domaćeg mlijeka,
  2.  Prerade u domaćoj mljekari
  3. Prodaje u domaćem lancu trgovina – Đurić supermarketima. 

Na kraju, kupovinom Lenka proizvoda, direktno učestvujete i utičete na jačanje lokalne privrede. Svi Lenka proizvodi proizvedeni su po IFS standardu. To je najviši standard za bezbjednost i kontinuitet kvaliteta hrane. Imajte na umu da su oroizvodi svježi, domaći, zdravi, bez aditiva i kompromisa u kvalitetu. Vaša Lenka