Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Đurić početnaProdavnicaLenkaKore za pitu i baklavu

Prodavnica

Opis

Lenka Kore za pitu i baklavu su neizostavan izbor svakog kuvara ili kuvarice željnih da pripreme tradicionalne poslastice s lakoćom i vrhunskim ukusom.

Glavna karakteristika ovih kora je njihova izuzetna tankoća i elastičnost. Zahvaljujući pažljivoj pripremi i posebnom procesu proizvodnje, Lenka kore se lako savijaju i oblikuju, što omogućava jednostavno slaganje u slojeve, bez straha od pucanja ili curenja nadjeva. Bilo da pripremate klasičnu pitu sa sirom, mesom ili povrćem, ili pak želite uživati u bogatom ukusu baklave, ove kore će vam omogućiti savršen rezultat svaki put.

Lenka Kore za pitu i baklavu su napravljene od visokokvalitetnih sastojaka, bez ikakvih dodataka vještačkih boja i aroma, čime se osigurava autentičan i prirodan ukus tradicionalnih jela. Svaka kora je pažljivo osmišljena da zadrži svoj oblik tokom pečenja, što rezultira hrskavim ivicama i mekanim, sočnim unutrašnjim slojevima.

Ovaj proizvod je praktično pakovan u rolni, što ga čini vrlo lako rukovanje i skladištenje. Na poleđini pakovanja, tu je i jednostavan recept za klasičnu pitu ili baklavu, koji će vam olakšati pripremu i dati vam inspiraciju za raznovrsne poslastice.

Uživajte u pripremi i degustaciji omiljenih jela iz tradicionalne kuhinje uz Lenka Kore za pitu i baklavu – proizvod koji će sigurno postati neizostavni deo vaših kulinarskih avantura i oduševiti vaše najdraže svojim prepoznatljivim kvalitetom i ukusom.