Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Hello, DjuricMBB
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Đurić početnaProdavnicaPosnoOvsena kaša Jabuka, suvo grožđe i cimet

Prodavnica

Opis

Ovsena kaša Jabuka, suvo grožđe i cimet je savršeno osmišljena kombinacija ukusa koja će vas oduševiti već pri prvom zalogaju.

Ovaj ukusni proizvod nudi vam bogatstvo prirodnih sastojaka, kao što su ovas, sočno voće i mirisni cimet, koji će zajedno stvoriti neodoljivu i hranljivu kašu za vaše jutarnje ili popodnevne trenutke uživanja.

Svaka porcija ovsene kaše od jabuke, suvog grožđa i cimeta obogaćena je visokokvalitetnim sastojcima, što je čini izvanredno hranljivim izborom. Kombinacija kvalitetnih zrna ovsa i slatkih komadića jabuka unosi prirodnu slatkoću i osvežavajući ukus, dok suvo grožđe dodaje bogatstvo ukusa i teksture. Fini dodatak cimeta začini ovu kašu i daje joj toplinu koja će vas zagrliti pri svakom zalogaju.

Priprema ove ovsene kaše je brza i jednostavna – samo dodajte vrelu vodu ili mleko, promešajte, pustite da odstoji nekoliko minuta, i vaša ukusna kaša je spremna da vas razmazi svojim aromatičnim mirisom i neodoljivim ukusom. Zahvaljujući praktičnom pakovanju, možete je lako poneti sa sobom na posao, putovanje ili bilo gde želite, kako biste u svakom trenutku imali zdrav i ukusan obrok.

Ova ovsena kaša je obogaćena vlaknima, vitaminima i mineralima koji pružaju potrebnu energiju za aktivan dan, a takođe i doprinose održavanju vašeg zdravlja i dobrobiti. Suvo grožđe je prirodni izvor antioksidanata, koji pomažu u jačanju vašeg imunog sistema i štite vaše telo od slobodnih radikala.

Proizvod “Ovsena kaša Jabuka, suvo grožđe i cimet” odražava posvećenost brenda “Zdravo” ka zdravom načinu života, te je pažljivo osmišljen kako bi vam pružio potrebne hranljive vrednosti bez dodatka veštačkih boja i aroma.

Uživajte u toplini i bogatstvu ukusa uz Zdravo Ovsenu kašu Jabuka, suvo grožđe i cimet. Ova ukusna kombinacija prirodnih sastojaka pružiće vam ne samo gastronomsko zadovoljstvo, već će vas i okrepiti i pripremiti za sve izazove koje vam donosi dan.