Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Hello, DjuricMBB
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Đurić početnaProdavnicaPosnoOvsena kaša Brusnica

Prodavnica

Opis

Zdravo Zobena kaša od brusnice je idealan izbor za sve koji žele zdrav i ukusan obrok koji će ih energizirati za aktivan dan. Sa pažljivo odabranim sastojcima i ukusnom kombinacijom zobi i brusnica, ova kaša će vas oduševiti svojim bogatim okusom i hranljivim vrednostima.

Svaki paket od 62 grama sadrži vrhunsku kvalitetnu zobenu kašu obogaćenu osvežavajućim brusnicama. Ova kombinacija daje poseban, blago slatkast ukus kaši, savršen za jutarnji doručak, užinu ili kao brz i zdrav obrok u toku dana.

Zdravo Zobena kaša od brusnice je jednostavna za pripremu – samo dodajte vrelu vodu ili mleko, promešajte, pustite da odstoji nekoliko minuta, i vaša hranljiva kaša je spremna za konzumaciju. Zahvaljujući praktičnom pakovanju, možete je lako poneti sa sobom na posao, putovanje ili u teretanu, kako biste u svakom trenutku imali zdravu i ukusnu opciju obroka.

Ova zobena kaša je bogata vlaknima, što je odlično za regulisanje probave i osećaj sitosti. Takođe, sadrži vitamine i minerale koji doprinose vašem opštem zdravlju i vitalnosti. Brusnice su bogate antioksidansima, pa će ova kaša dodatno ojačati vaš imunitet i pomoći u očuvanju zdravlja.

Brend “Zdravo” posvećen je promociji zdravog načina života i ishrane, te je ova zobena kaša od brusnice rezultat pažljivog odabira sastojaka i stručnog pristupa u proizvodnji. Bez veštačkih boja, aroma i konzervansa, možete biti sigurni da uživate u prirodnom i autentičnom ukusu prave zobene kaše.

Uzmite vreme za sebe i posvetite pažnju svom zdravlju uz Zdravo Zobenu kašu od brusnice. Osetite punoću ukusa i blagodeti koje vam pruža ovaj jednostavan, ali izuzetno hranljiv obrok, koji će vam pomoći da zadržite balans u svakodnevnom životu.