Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Đurić početnaProdavnicaPosnoOvsena kaša Čokolada

Prodavnica

Opis

Zdravo Zobena kaša od čokolade je idealan izbor za sve koji žele zdrav i ukusan obrok koji će ih energizirati za aktivan dan. Sa pažljivo odabranim sastojcima i ukusnom kombinacijom zobi i čokolade, ova kaša će vas oduševiti svojim bogatim okusom i hranljivim vrednostima.

Zdravo Zobena kaša od čokolade je neodoljiva poslastica koja će zadovoljiti vašu ljubav prema čokoladi, dok istovremeno pruža hranljiv i ukusan obrok. Ova savršena kombinacija zobi i čokolade pruža vam ne samo bogatstvo ukusa, već i potrebne hranljive vrednosti za aktivan dan.

Svaki paket od 62 grama sadrži visokokvalitetnu zobenu kašu obogaćenu delikatnim ukusom čokolade. Ova harmonična spojena daju kaši prepoznatljiv i primamljiv ukus, koji je savršen za sve ljubitelje slatkih i ukusnih obroka.

Zdravo Zobena kaša od čokolade je jednostavna za pripremu – samo dodajte vrelu vodu ili mleko, promešajte, pustite da odstoji nekoliko minuta, i vaša slasna kaša je spremna za uživanje. Ovo praktično pakovanje omogućava vam da je lako ponesete sa sobom na posao, putovanje ili bilo gde vam je potrebna brza i ukusna doza čokoladnog zadovoljstva.

Ova zobena kaša od čokolade ima visok sadržaj vlakana, što pomaže u održavanju redovne probave i dugotrajnog osećaja sitosti. Takođe, pruža vašem organizmu vitamine i minerale koji doprinose vašem opštem zdravlju i vitalnosti. Dodatak čokolade unosi dodatnu dozu zadovoljstva i radosti u vaš dan, a zbog bogatstva antioksidanata prisutnih u čokoladi, vaš imunitet će biti dodatno ojačan.

Brend “Zdravo” se posvećuje promovisanju zdravog načina života i ishrane, te je ova zobena kaša od čokolade pažljivo osmišljena kombinacija sastojaka koja pruža pravi balans između ukusa i zdravlja. Bez veštačkih boja, aroma i konzervansa, možete uživati u autentičnom ukusu i koristiti koji pruža čista i prirodna zobena kaša obogaćena čokoladom.

Dopustite sebi da uživate u čaroliji ukusa uz Zdravo Zobenu kašu od čokolade. Ova zdrava poslastica pružiće vam trenutke uživanja i zadovoljstva, dok ćete istovremeno brinuti o svom zdravlju i blagostanju. Uzmite trenutak za sebe i zasladite dan uz očaravajući spoj zobi i čokolade.