Save up to 20% on all Toys & Accessories
with “ta-pro-22” code

Đurić MBB
Naši brendovi
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
  • Đurić SUPERMARKET
Kategorije proizvoda
Prijavi se/Registruj se
Hello, DjuricMBB
Forgot password?

Don't have account yet? Sign up

Đurić početnaProdavnicaPosnoOvsena kaša Šumsko voće

Prodavnica

Opis

Ovsena kaša sa šumskim voćem je proizvod koji vas vodi na ukusno putovanje kroz šumu, donoseći vam bogatstvo prirode u obliku mešavine raznobojnih i sočnih voćnih ukusa.

Svaka porcija “Šumskog voća” obogaćena je pažljivo odabranim voćnim sastojcima, koji uključuju razne bobice poput malina, borovnica, kupina, jagoda i drugih, u zavisnosti od sezone i dostupnosti prirodnih plodova. Ova raznovrsnost voća doprinosi ukupnom bogatstvu ukusa i vitamina koji će vas osvežiti i osnažiti.

Priprema ovog ukusnog obroka je brza i jednostavna – samo dodajte vrelu vodu ili mleko, promešajte, pustite da odstoji nekoliko minuta, i vaša sočna kaša je spremna za uživanje. Zahvaljujući praktičnom pakovanju, možete ga lako poneti sa sobom na posao, putovanje ili bilo gde vam je potrebna brza i hranljiva opcija obroka.

“Šumsko voće” je bogato antioksidantima, vitaminima i mineralima, što ga čini odličnim izborom za jačanje vašeg imunog sistema i očuvanje opšteg zdravlja. Osim toga, voće je prirodni izvor vlakana, što je korisno za održavanje zdrave probave i osećaja sitosti.

Proizvod “Šumsko voće” odražava posvećenost brenda “Zdravo” ka zdravom načinu života i kvalitetnoj ishrani, te je pažljivo osmišljen kako bi vam pružio prirodne i hranljive vrednosti bez dodatka veštačkih boja i aroma.

Uživajte u raznolikosti i bogatstvu ukusa uz “Šumsko voće”. Ova osvežavajuća mešavina voća pružiće vam pravo gurmansko iskustvo, obogaćujući vaš dan ukusima prirode. Neka “Šumsko voće” postane vaš omiljeni izbor za hranljiv i ukusan obrok koji će vam pružiti energiju i zadovoljstvo tokom celog dana.